GOLFSTAR SPEEDGOLF

Vi är ett gäng medlemmar som tycker om att springa och ännu bättre att kombinera det med golf. Slå ihop golf och löpning så får du Speedgolf. Ni som går ut tidigt på morgonen på Kungsängen har säkerligen sett oss komma springande från olika håll och kanter någon gång, visst ser det härligt ut?

Speedgolf är enkelt, du ska spela så bra som möjligt så snabbt som möjligt och i tävling så är ditt resultat kort och gott din score plus din tid. När vi spelar är inte resultatet av yttersta vikt utan möjligheten att få motionera och spela golf är det som driver oss. Ett varv Speedgolf tar mellan 50 och 70 minuter och över 18 hål så blir löpsträckan ca 8km så det blir ett bra träningspass.
Speedgolf spelas bäst som tvåboll eller foursome men i tävling spelar man en och en.

Givetvis är det golfvett först som gäller! Vi lagar nedslagsmärken, krattar bunkrar och lägger tillbaka torv precis som vilken golfare som helst.

Vi ser gärna fler Speedgolfare och känner du att detta kan vara något för dig och att du vill testa på så är det bara kontakta mig. Just nu försöker vi spela på måndags- och tisdagsmorgnar.
Inget HCP är för högt och ingen löptid är för långsam, Speedgolf är för alla!

Varmt välkommen till GolfStar Speedgolf!

Kristoffer Lindén
kristoffer@speedgolfsweden.se

www.speedgolfsweden.se

0708-308284