INFORMATION INFÖR HELGEN 17-18/7 PÅ GOLFSTAR KUNGSÄNGEN! ⭐⛳
Välkomna till GolfStar Kungsängen! 👑
Följ vår Facebooksida ”GolfStar Kungsängen” för den senaste informationen!
– För ungefär en vecka sedan anlände nya scootrar från Grön Golf. Kungsängen har som en av sju golfanläggningar i landet fått möjligheten att ansluta sig till en helt ny tjänst för golfen – Grön Golf El-scooter!
Dessa scootrar hyr du via appen ”Grön Golf Scooter”. Det kostar 50:- att låsa upp scootern, sedan 20:- för varje påbörjad timme. Debiteringen slutar när du sätter scootern på laddning igen. Instruktioner finns på gatuprataren och i deras app. Inget bokningssystem finns än så länge, så det är först till kvarn.
Vi har just nu 6st el-scootrar för uthyrning.
Kolla gärna in scootrarna på vår Facebooksida GolfStar Kungsängen!
– Receptionen, shopen, rangen och restaurangen är öppna 07.00-18.00.
Restaurangen serverar Dagens Lunch mellan 10.30-14.30. Utöver det serveras caféutbud och á la carte-meny.
Kioskbilen står efter hål 9 på Queens mellan 09.30-13.00.
Innan rundan fyller ni vattenflaskorna på baksidan av klubbhuset. Nya stora vattendunkar för påfyllnad av vattenflaskor finns vid gamla kiosken (rött hus) på Queens, till vänster efter hål 5 och till vänster efter hål 12.
– Håll ett gott speltempo och släpp igenom bakomvarande boll vid möjlighet. Kom ihåg att ringa i klockorna på hål 8 och 12 på Kings och på hål 13 och 17 på Queens så bollen bakom är informerade att ni är utom räckhåll.
– Det är viktigt att alla lagar sina nedslagsmärken och lägger tillbaka torvorna.
Ett olagat nedslagsmärke orsakar stor skada på greenen då gräset dör och risken för allvarliga svampinfektioner ökar. Detta medför i sin tur att greenerna inte kommer upp i den potential som de kan och då får vi helt enkel sämre greener att spela på. Så för allas skull, laga ditt och andras nedslagsmärken!
Hittar du inte ditt eget nedslagsmärke så får du gärna laga någon annans märke.
– Vi har ungefär 80 st hyrvagnar totalt. Vi rekommenderar att man tar med sig egen vagn så du inte riskerar att bli utan.
Vi vill att ni kör vagnarna på sidan av fairways och försiktigt runt greenområdena, framförallt i helgen när det förväntas komma regn.
– Kom ihåg att avboka din starttid senast 6 timmar innan om du inte kan spela. Regn är inget gilltigt skäl till att avboka senare än 6 timmar innan, så var noga med att följa väderleksrapporterna dagen innan.
Om du inte har avbokat din starttid senast 6 timmar innan, faktureras du 500kr per icke-utnyttjade starttider. Detta gäller oavsett om du är GolfStar-medlem eller ej.
Du avbokar din starttid lättast via Min Golf alternativt via mail/telefon till receptionen under dess öppettider.
– På rangen gäller samma regler som tidigare, endast järnklubbor.
Vänligen respektera detta och informera gärna varandra! Rangemaskinen tar endast kort. Rangekort finns att köpa i receptionen och korten fungerar på alla GolfStars anläggningar.
Gräsrangen är avstängd, endast öppen på tisdagar.
– Omklädningsrummen är avstängda tillsvidare pga Covid-19.
Telefonnummer till GolfStar Kungsängen: 0770220005
Varmt välkomna och hoppas ni får en fin golfhelg!
Mvh,
GolfStar Kungsängen