GolfStar Kungsängen har som en av sju golfanläggningar i landet fått möjligheten att ansluta sig till en helt ny tjänst för golfen. Tjänsten handlar om att göra golfen mer flexibel och tillgänglig för fler, med fördelar både för er som spelare och för golfanläggningen.

Under 2021 kommer vi att samarbeta med Grön Golf. De tillhandahåller en fordonstjänst där ni smidigt kan hyra en trehjulig elscoooter anpassad för golfbanan.

Tjänsten är väldigt enkel och smidig att använda, både när du har begränsat med tid, om du har svårt att promenera längs banan eller bara som ett kul inslag i din golf. Du hyr scootern smidigt med din telefon.

  1. Ladda ner Grön Golf Scooter appen från Appstore eller Googleplay
  2. Registrera din profil och koppla ett betalkort
  3. Scanna scooterns QR-kod, och scootern startas
  4. Hyran avslutas automatiskt när du ställer tillbaka scootern vid laddstationen och pluggar i laddkabeln från stationen.

Registrera dig enligt steg 1 och 2 redan idag, så är du förberedd när du är på banan.

Scootern betalas per timme och hyran kan när som helst avbrytas. Att starta scootern kostar 50 kr och därefter kostar det 20 kr per påbörjad timme. Scootern kommer vara tillgänglig för uthyrning från tidig morgon till sen kväll, även när klubbhuset är stängt. På lugna tider kommer den möjliggöra en 18-hålsrunda under 3 timmar för en 2-boll.

Vi ser fram emot att inom kort kunna erbjuda er Grön Golfs scootertjänst och de fördelar den för med sig.

Instagram: @grongolfscooter
Facebook: grongolf
Linkedin: grongolf

Kör försiktigt!