INFORMATION INFÖR HELGEN 17-18/10 PÅ GOLFSTAR KUNGSÄNGEN! ⭐

Följ gärna vår facebooksida ”GolfStar Kungsängen” för den senaste informationen!
 
• Det ser ut att bli kalla nätter i helgen och vi vill därför påminna er om GolfStars frostregler. Det är strängt förbjudet att gå ut på banorna vid frost och åtgärder kommer vidtas ifall detta inte följs. Detta gäller även för alla övningsområden.
Om du har bokat en tidig starttid och frost råder, går din tid förlorad. Receptionen hjälper dig självklart att försöka hitta en ny tid i mån av plats, men kan inte garantera att du kommer ut så snart frosten har släppt. Det är alltid greenkeeperns beslut som gäller, så vänligen respektera detta.
• Receptionen, shopen och rangen är öppen 07-16.
Restaurangen är öppen mellan 07-16 både lördag och söndag och serverar Dagens Lunch, mackor, korv, fika m.m. Restaurangen har fulla rättigheter så varmt välkomna att avnjuta en kall öl eller ett glas vin efter rundan!
Kioskbilen är ute på Queens mellan 08.30-15.30 både lördag och söndag.
Vatten går att fylla på efter hål 5 och 12 på Queens som vanligt.
• På grund av det blöta underlaget är det bilförbud på Kungsängen tillsvidare.
• Just nu har vi ungefär 70 golfvagnar totalt, så vi rekommenderar att man tar med sig egen vagn så du inte riskerar att bli utan.
Vi vill att ni kör vagnarna på sidan av fairways och greenområden så slitaget minimeras, framförallt i helgen när det finns risk för blöta partier ute på banorna.
• Håll ett gott speltempo och släpp igenom bakomvarande boll vid möjlighet. Kom ihåg att ringa i klockorna på hål 8 och 12 på Kings och på hål 13 och 17 på Queens så bollen bakom är informerade att ni är utom räckhåll.
• På rangen gäller samma regler som tidigare, endast järnklubbor.
Vänligen respektera detta och informera gärna varandra! Rangemaskinen tar endast kort. Rangekort finns att köpa i receptionen och korten fungerar på alla GolfStars anläggningar.
Gräsrangen är avstängd.
• Det är viktigt att alla lagar sina nedslagsmärken, framförallt nu på hösten. Ett olagat nedslagsmärke orsakar stor skada på greenen då gräset dör och risken för allvarliga svampinfektioner ökar. Detta medför i sin tur att greenerna inte kommer upp i den potential som de kan och då får vi helt enkel sämre greener att spela på. Så för allas skull, laga ditt och andras nedslagsmärken!
Hittar du inte ditt eget nedslagsmärke så får du gärna laga någon annans märke.
Omklädningsrummen är avstängda tills vidare pga Covid-19.
 
Telefonnummer till GolfStar Kungsängen: 0770220005
Varmt välkomna och hoppas ni får en fin golfhelg!
 
Mvh,
GolfStar Kungsängen