INFORMATION INFÖR 21-24/5 PÅ GOLFSTAR KUNGSÄNGEN! ⭐

Följ gärna vår facebooksida ”GolfStar Kungsängen” för den senaste informationen!

 • Vi väntar väldigt mycket folk i helgen, mellan 400-500 golfspelare varje dag. Viktigt att alla håller ett gott speltempo och släpper igenom bakomvarande spelare om tillfälle ges!
 • Receptionen, shopen och rangen är öppen mellan 07-17 på torsdag och fredag och 07-16 på lördag och söndag.
  Restaurangen är öppen mellan 07-17 torsdag-söndag och serverar Dagens Lunch, mackor, korv, fika, alkohol m.m.
  Kioskbilen är ute på Queens torsdag-söndag mellan 08.30-15.30 och serverar fika, mackor och korv.
 • Just nu har vi ungefär 70 golfvagnar totalt, så vi rekommenderar att man tar med sig egen vagn så du inte riskerar att bli utan. Vi vill att ni kör vagnar och golfbilar på sidan av fairways så slitaget minimeras.
  Golfbilar bokas via telefon till receptionen på 0770220005.
 • Information till er som hyr golfbil. När ni är klara med rundan, kör tillbaka bilen till rätt parkeringsplats och sätt bilen på laddning VIKTIGT.
  Nycklarna till bil 1-10 (golfbilsgaraget) skall lämnas på sätet och nycklarna till bil 11-16 ska lämnas i brevlådan som finns på gaveln av huset, vid incheckningslapparna.
  Var noga med att läsa informationslappen som sitter på nyckelknippan!
 • Det finns risk att det blir kallt på morgnarna och som vanligt är det strängt förbjudet att gå ut på banan vid frost. Åtgärder kommer vidtas ifall detta inte följs.
  Vi uppdaterar vår Facebooksida med banstatus varje morgon och skickar er ett mail ifall det är frost. Håll utkik i mail och läs gärna uppdaterad banstatus på GolfStar Kungsängen på Facebook.
  Om du har bokat en tidig starttid och frost råder, går din starttid förlorad. Receptionen hjälper dig självklart att hitta en ny starttid i mån av plats, men kan inte garantera att du kommer ut så snart frosten har släppt.
  Det är alltid greenkeeperns beslut som gäller, så vänligen respektera detta! Receptionisterna sköter kontakten med banpersonalen och informerar er spelare om hur läget ser ut. Vi ber er att inte tjata på receptionisterna om att få gå ut tidigare än angiven tid. Det är alltid banarbetarna som avgör när det är ok att beträda banan, inte receptionisterna.
  Läs mer om övrig policy på https://golfstar.se/spela/#OVRIGT.
 • På rangen gäller samma regler som tidigare, endast järnklubbor. Vänligen respektera detta och informera gärna varandra! Rangemaskinen tar endast kort. Rangekort finns att köpa i receptionen och korten fungerar på alla GolfStars anläggningar.
  Gräsrangen är avstängd (endast öppen på tisdagar).
 • Det är väldigt många olagade nedslagsmärken på greenerna på både Kings och Queens. Ett olagat nedslagsmärke orsakar stor skada på greenen då gräset dör och risken för allvarliga svampinfektioner ökar. Detta medför i sin tur att greenerna inte kommer upp i den potential som de kan och då får vi helt enkel sämre greener att spela på. Så för allas skull, laga ditt och andras nedslagsmärken!
  Hittar du inte ditt eget nedslagsmärke så får du gärna laga någon annans.
 • Omklädningsrummen är avstängda tills vidare pga Covid-19.
 • GolfStar följer fortsatt noga myndigheternas information gällande Coronaviruset och tar självklart smittspridningen av Coronaviruset, COVID-19 på fullt allvar.
  Vi följer fortsatt myndigheternas riktlinjer och vidtar alla de nödvändiga åtgärderna i enlighet med deras rekommendationer och tillämpar dem i vår verksamhet.
  I dessa Coronatider ser vi gärna att en person checkar in hela bollen, så kan medspelarna stanna utomhus.
  Känner du dig sjuk och hostig så vill vi att du stannar hemma!
  Dels är det inte schysst mot dina medspelare att riskera att smitta dem, men inte heller mot vår personal som jobbar på anläggningen. Vi förutsätter att alla tar detta på fullaste allvar och är respektfulla mot varandra!
  Läs gärna mer här:https://golfstarkungsangen.se/…/med-anledning-av-coronavir…/

  Telefonnummer till GolfStar Kungsängen: 0770220005

  Varmt välkomna och hoppas ni får en fin golfhelg!