Här kommer info inför helgen på GolfStar Kungsängen Queens…

– Det väntas bli kallt i helgen och som vanligt är det strängt förbjudet att gå ut på banan vid frost. Åtgärder kommer vidtas ifall detta inte följs.
Tyvärr fungerar det inte att skicka mail via GIT då funktionen ligger nere hos golfförbundet. Vi uppdaterar därför vår facebooksida med banstatus imorgon bitti, så vänligen läs uppdaterad banstatus här!
Om du har bokat en tidig starttid och frost råder, går din starttid förlorad. Receptionen hjälper dig självklart att hitta en ny starttid i mån av plats, men kan inte garantera att du kommer ut så snart frosten har släppt.
Det är alltid greenkeeperns beslut som gäller, så vänligen respektera detta! Receptionisterna sköter kontakten med banpersonalen och informerar er spelare om hur läget ser ut. Vi ber er att inte tjata på receptionisterna om att få gå ut tidigare än angiven tid. Det är, som sagt, banarbetarna som avgör när det är ok att beträda banan, inte receptionisterna.
Läs mer om övrig policy på https://golfstar.se/spela/#OVRIGT.

– GolfStar följer fortsatt noga myndigheternas information gällande Coronaviruset och tar självklart smittspridningen av Coronaviruset, COVID-19 på fullt allvar.
Vi följer fortsatt myndigheternas riktlinjer och vidtar alla de nödvändiga åtgärderna i enlighet med deras rekommendationer och tillämpar dem i vår verksamhet.
I dessa Coronatider är det ok om en person checkar in hela bollen, så kan resterande spelare stanna utomhus.
Känner du dig sjuk och hostig så vill vi att du stannar hemma!
Dels är det inte schysst mot dina medspelare att riskera att smitta dem, men inte heller mot vår personal som jobbar på anläggningen. Vi förutsätter att alla tar detta på fullaste allvar och är respektfulla mot varandra!
Läs gärna mer här: https://golfstarkungsangen.se/…/med-anledning-av-coronavir…/

– På rangen gäller samma regler som tidigare, endast järnklubbor. Vänligen respektera detta och informera gärna varandra! Rangemaskinen tar endast kort. Rangekort finns att köpa i receptionen och korten fungerar på alla GolfStars anläggningar.

– Receptionen, shopen och rangen är öppen mellan 07-16. Restaurangen är öppen mellan 08-16 och serverar Dagens Lunch, mackor, korv, kaffe, bulle m.m. Vi ber er att handla med kioskvaror innan ni går ut, eftersom ingen kioskbil finns efter 10 hål.
Tänk på att det är viktigt att sponsra restaurangen i dessa tuffa Coronatider så handla gärna i restaurangen innan och efter rundan.
Omklädningsrummen är stängda tills vidare pga Coronaviruset.

– Vagnar är tillåtna. Just nu har vi ungefär 70 golfvagnar totalt, men vi rekommenderar ändå att man tar med sig egen vagn så du inte riskerar att bli utan. Vi vill att ni kör vagnarna på sidan av fairways så slitaget minimeras.

– Nu i början av säsongen är det väldigt viktigt att alla lagar nedslagsmärken och lägger tillbaka torvorna. Hittar du inte ditt eget nedslagsmärke så får du gärna laga någon annans!

– På följande hål gäller utslag från matta:
Hål 3
Hål 4 (gul tee)
Hål 11
Hål 14
Hål 18 (gul tee)

– 50% rabatt på alla kläder i shopen! Gäller ej mössor, handskar och kepsar.

Telefonnummer till GolfStar Kungsängen: 0770220005

Varmt välkomna och hoppas ni får en fin golfhelg!