För några veckor sedan öppnade vi GolfStar Brollsta och det blev succé direkt och denna vecka är det dags för Kungsängen Queens Course och Lindö Äng att öppna upp för säsongen. I och med att vi nu öppnar dessa banor, så stänger vi 18-hålsbanan på GolfStar Brollsta tillsvidare från och med måndag den 24/2. Detta för att förbereda den fullt ut inför den riktiga golfsäsongen men 9-hålsbanan kommer att hålla fortsatt öppet för spel.

Inför kommande banöppningar klipper och dressar vi greenerna så att de får en så jämn kvalitet som möjligt och vi kan se redan nu att de ser bra ut för att vara så här tidigt på säsongen. Vi håller banorna och rangerna öppet så länge vädret tillåter. Bollar finns laddade i bollmaskinen och mattorna är framtagna. Det fungerar med både kreditkort och GolfStars rangekort som betalmedel.

Rangen på GolfStar Kungsängen är endast öppen då receptionen är bemannad och endast järnklubbor är tillåtna att använda på rangen. Vagnar är tillåtet men inte golfbilar. Vid ev. frost så går din starttid förlorad och du får boka ny i mån av plats.

Första starttiden som släpps är fredag 21/2 kl. 09.00. Se till att aktivera ditt medlemskap så att du kan komma ut och spela redan nu. Det går även bra att lösa medlemskap direkt i receptionen.

Om du köper via vår hemsida, se till att spara orderbekräftelsen och visa upp den i samband med incheckningen i fall att du inte hunnit blivit aktiverad till speldagen.

Bokningen öppnar onsdag den 19/2 kl. 12.00 och du bokar som vanligt dina starttider via vår hemsida. Se till att vara ute i god tid, på mindre än 2 timmar så hade Brollstas 18-hålare nästa fyllts av bokade starttider inför öppningen.

Lite information för öppningshelgen:

Första bokningsbara tid: Fredag 21/2 kl. 09.00, vid eventuell frost går din starttid förlorad och du får boka en ny i mån av plats. Vi tackar för att du respekterar våra skyltar på banorna angående möjlighet till spel eller ej. Håll utkik på GolfStar Kungsängen och Lindös Facebooksidor, där lägger vi ut aktuell banstatus.

Öppettider reception och restaurang: Receptionen på GolfStar Kungsängen är bemannade mellan kl. 08.00 – 14.00. Restaurangen kommer ha öppet under samma tider med ett enklare kioskutbud såsom korv, kaffe, smörgåsar och godis. På GolfStar Lindö kommer golfreceptionen att vara bemannad mellan kl. 08.00 – 14.00 men restaurangen håller stängt.

Banan: Vi har mattor på alla korthål. Bänkar, bolltvättar och övrigt banmaterial kommer tas ut på banan successivt under kommande veckor.

Hjälp oss att vårda våra banor så vi kan ha dem fortsatt öppna, se till att ha greenlagare med ut på din runda och var noga med att laga dina nedslagsmärken samt lägga tillbaka uppslagen torv. Stort tack på förhand!

Varmt välkommen ut till GolfStar Kungsängen och Lindö!