Igår, söndag 27/10, sänktes den sista putten för året här på GolfStar Kungsängen! Från och med idag är både Kings och Queens stängda.
Tyvärr ser veckans väderprognos risig ut med nederbörd och kalla nätter, vilket innebär att vi beslutade att stänga Queens en vecka tidigare än planerat. Detta för att öka chanserna till att ha två banor i bra skick redan från start nästa år!
Vi vill rikta ett stort tack till alla medlemmar och gäster som har spelat hos oss på GolfStar Kungsängen under året. Tack för alla fina och peppande ord och stort tack till er som gett oss konstruktiv kritik så vi kan fortsätta förbättra anläggningen och banan till nästa säsong.
Nu hoppas vi på en kort vinter så ses vi igen till våren och säsongen 2020! 
PS. Restaurangen är öppen måndag till fredag med Dagens Lunch mellan 10.00-13.30.

Varmt välkomna åter,

Mvh,
Personalen i klubbhuset och banpersonalen